náhledy
Dýňová sezona ještě zdaleka nekončí.
Autor: Profimedia.cz
Dýňový krambl s hruškami a čokoládou
Autor: MAFRA
Dýňové karbanátky
Autor: MAFRA
Kuřecí závitky s dýní
Autor: Kulinární studio MAFRA
Bramborové noky s dýňovou omáčkou
Autor: MAFRA
Blanka Milfaitová během vaření své dýňové "marmelády" v botanické zahradě v pražské Troji.
Autor: Martina Čermáková
Dýni nemusíte krájet nadrobno, kousky se rozvaří.
Autor: Martina Čermáková
Dobrý dýňový džem dělá i přidaná čerstvá štáva z citrusů.
Autor: Martina Čermáková
Marmelády i džemy je potřeba nechat tak minimálně týden uležet, aby se spojily chutě.
Autor: Martina Čermáková
Dýňová sezona ještě zdaleka nekončí.
Autor: Profimedia.cz
A nakonec závitky vložte do vyhřáté trouby a při 180 °C pečeme asi 15 až 20 minut.
Autor: MAFRA
Pak je ještě podlijte vývarem.
Autor: MAFRA
K opečeným závitkům přidejte nadrobno nasekanou cibuli.
Autor: MAFRA
Na pánvi rozehřejte olej a závitky ze všech stran opečte.
Autor: MAFRA
Naklepané plátky masa osolte, opepřete a položte na ně kousky dýně a cukety. Maso stočte do závitků, které obalte parmskou šunkou.
Autor: MAFRA
Dýni a cuketu zbavené semínek nakrájejte na špalíčky, kuřecí prsa očistěte, prořízněte a naklepejte přes mikrotenový sáček.
Autor: MAFRA