iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Burger vložte na rozpálený gril a každé 2 minuty potírejte omáčkou z vína a cukru.
Prima TV
Na opečený italský chléb položte plátky rajčat, ochuťte, navrch přidejte opečenou slaninku.
Prima TV
Na slaninku už můžete položit propečený burger, který posypte hoblinkami nebo kousky parmazánu.
Prima TV
Na burger s kousky parmazánu se nerozpakujte přidat další opečený plátek slaninky. Záleží na vaší chuti.
Prima TV
Nakonec přizdobte a dochuťte lístky rukoly a přiklopte druhou půlkou chleba nebo housky.
Prima TV
Hamburger na víně s rozmarýnovou focacciou podle Zdeňka Pohlreicha.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich tvrdí, že i chuť hamburgeru může být nezapomenutelným zážitkem.
Prima TV
Na burgery si kupte pěkný kousek hovězího.
Prima TV
Na burgery zkombinujte tučnější hovězí z plece a libové z květové špičky.
Prima TV
Maso si před mletím pokrájejte nejprve na menší kusy a pak na proužky.
Prima TV
Maso si před mletím pokrájejte nejprve na menší kusy.
Prima TV
Maso nemelte moc najemno, je fajn v burgeru cítit kousky masa.
Prima TV
Namleté maso byste měli do dvou tří hodin zpracovat.
Prima TV
Mleté maso ochuťte pepřem a solí.
Prima TV
Mleté maso s kořením pořádně promíchejte.
Prima TV
Palcem nebo vypouklou stranou lžíce vytvarujte uprostřed každého burgeru důlek.
Prima TV
Palcem nebo vypouklou stranou lžíce vytvarujte uprostřed každého burgeru důlek.
Prima TV
Související články
Soutěž o poukaz na kurz vaření v Alcronu prodlužujeme přes léto
Zničený plechový hořák plynového grilu vyměňte za litinový, stojí stejně
Vyzkoušejte ryby grilované v papilotě nebo uzené ve starém pekáči
S grilováním ve městě je potíž. Piknikových míst je málo