náhledy
Správná pralinka by měla mít v řezu co nejtenčí obal, aby se do ní vešlo co nejvíce náplně.
Autor: idnes.cz
Kvalitní čokoláda, v níž je jediným tukem kakaové máslo, se prodává ve formě čoček.
Autor: idnes.cz
Při chlazení směsi používejte teploměr.
Autor: idnes.cz
Pořád míchat!
Autor: idnes.cz
Formu klidně vylévejte z misky, ve které jste čokoládu rozpouštěli.
Autor: idnes.cz
Jakmile se vylije hmota, stěrkou se setře přebytečná čokoláda a forma může jít do lednice.
Autor: idnes.cz
Jeden z nejdůležitějších okamžiků: vylévání přebytečné hmoty z formy
Autor: idnes.cz
Pro plnění se používá cukrářský sáček.
Autor: idnes.cz
Domácí výroba pralinek
Autor: idnes.cz
Závěrečná práce: po vychlazení náplně se rozprostře závěrečná vrstva, která pralinku uzavře.
Autor: idnes.cz
Po obrácení formy by se měly pralinky vyklopit, lesknout se a mít co nejméně bublin.
Autor: idnes.cz