iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Chléb prasklý nahoře
Klára Hadašová
Nepravidelně pórovitá střída
Klára Hadašová
Oddělení střídky od kůrky
Klára Hadašová
Plochý chleba
Klára Hadašová
Nízký, hutný, těžký chléb
Klára Hadašová
Vady kvásku
Klára Hadašová
Kniha Domácí pekař
Klára Hadašová
Vlastní chléb je třešničkou na dortu každého domácího pekaře.
Autor:
Profimedia.cz
Příliš tmavý chleba
Klára Hadašová
Světlá kůrka
Klára Hadašová
Podélně prasklý chléb
Klára Hadašová
Související články
Recept na perfektní domácí chléb, který se zaručeně povede. Krok za krokem
Vzniká nová sociální síť. Místo fotek si lidé vyměňují chlebový kvásek
Triky pro snadné pečení chleba: sledujte bubliny a pečte ho v hrnci
Pokud máte chuť, čas a odvahu, pusťte se do pečení domácího pečiva