iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Užijte si chřest, když má sezonu. Už jen zpracovávat křehké výhonky v kuchyni je radost. A potěšíte i své tělo.
Autor:
Getty Images
Jste masožrouti? A co chřest grilovaný či zapečený se slaninkou?
Autor:
Getty Images
Chřestová polévka je také lahůdka. Zkuste třeba náš recept podle Sandtnerové (najdete ho v souvisejících pod článkem).
Autor:
Getty Images
Chřest můžete pěstovat i na vlastní zahrádce, ovšem je to na péči poměrně náročná zelenina pro zkušené pěstitele.
Autor:
Getty Images
Rizoto po farmářsku s chřestem, italsky risotto del fattore
Prima TV
Související články
Chřestová sezona začala, můžeme se těšit také na ředkvičky a salát
Naučte se nakupovat a jíst chřest. Grilovaný chutná jako sladký hrášek
Za půl hodiny máte chřestovou polévku i svítek podle Sandtnerové
Užijte si chřest. Vyzkoušejte ho s holandskou omáčkou nebo do rizota