náhledy
Vítězná polévka z pečené zeleniny
Autor: FTV Prima
Grilování velkých kusů masa klade větší požadavky na zkušenost, hlídání teploty vně i uvnitř masa.
Autor: FTV Prima
Když chcete mít pořádný steak z krkovičky, nedělejte centimetrové hubeňoury.
Autor: FTV Prima
Marinování uspíší zavakuování, které dnes zvládnete i pomocí malé domácí vakuovačky.
Autor: FTV Prima
Takto to vypadá, když je maso po vytažení z grilu ještě napůl syrové.
Autor: FTV Prima
Šťavné do růžova upečené maso po nakrájení
Autor: FTV Prima
Hodnotila parta dobrovolných hasičů.
Autor: FTV Prima
Hasiči se shodli, že jim nejvíc chutnalo trhané maso Davida a Viery.
Autor: FTV Prima
Pěkné provedení, porotu to uspokojilo.
Autor: FTV Prima
Toto jídlo je tak trochu jalové, zhodnoitl Pohlreich.
Autor: FTV Prima
Jedna z úspěšných variací na krkovičku
Autor: FTV Prima