iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Pepa Maršálek ukazuje, jak pružné má být těsto po zpracování.
Česká televize
Formu vymažte máslem, na něm se mandle udrží.
Česká televize
Do dobře zpracovaného těstě v pohodě uděláte ve středu otvor, takže vytvoříte jakýsi obří donut, který nasadíte kolem komínku formy.
Česká televize
Zbytek mandlí použijete na zasypání bábovky.
Česká televize
Bábovka po vykynutí
Česká televize
Ještě horkou bábovku potřete směsí másla a rumu.
Česká televize
Hotová kynutá bábovka
Česká televize
Minibábovičky s lentilkami
Česká televize
Třená mramorová bábovka s kokosem
Česká televize
Hotová kynutá bábovka
Česká televize
Suroviny na kynutou bábovku
Česká televize
Související články
Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém
RECEPT DNE: Mrkvová bábovka s ořechy
RECEPT DNE: Kakaová bábovka s cuketou
Prezidentská bábovka: nejlepší, jakou jsme kdy jedly!