náhledy
Třená mramorová bábovka s kokosem
Autor: Česká televize
Hotová kynutá bábovka
Autor: Česká televize
Suroviny na kynutou bábovku
Autor: Česká televize
Pepa Maršálek ukazuje, jak pružné má být těsto po zpracování.
Autor: Česká televize
Formu vymažte máslem, na něm se mandle udrží.
Autor: Česká televize
Do dobře zpracovaného těstě v pohodě uděláte ve středu otvor, takže vytvoříte jakýsi obří donut, který nasadíte kolem komínku formy.
Autor: Česká televize
Zbytek mandlí použijete na zasypání bábovky.
Autor: Česká televize
Bábovka po vykynutí
Autor: Česká televize
Ještě horkou bábovku potřete směsí másla a rumu.
Autor: Česká televize
Hotová kynutá bábovka
Autor: Česká televize
Minibábovičky s lentilkami
Autor: Česká televize