iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Čerstvý kojot v chladicím boxu
iPrima
Kojot se nejdříve musí důkladně propláchnout vodou s limetkou, aby změknul.
iPrima
Semínka z chilli papriček se rychle opraží na pánvi.
iPrima
Papričky s opečenými semínky a tomatillo se rozmixují.
iPrima
Základem omáčky jsou rozmixované chilli papričky a tomatilly.
iPrima
Uvařené maso se prudce opeče na pánvi a pak se několik hodin dusí v omáčce.
iPrima
Kojotí maso se jenom rozpadá.
iPrima
Související články
VIDEO: V Severní Karolíně věří v boha, lásku k zemi a grilování
VIDEO: Tradiční Šanghaj sice v 21. století mizí, v jídle však stále žije
Japonská Okinawa si žije a vaří po svém. Na tradici si nenechá sáhnout
Nem a empanadu byste v Senegalu nečekali. Chutě ovlivnila kolonizace