náhledy
Podle Pohlreicha si barbeque kuře zamilují všichni.
Autor: FTV Prima
Kousky kuřete nařízněte až ke kosti.
Autor: FTV Prima
Nařízněte každý kousek na několika místech.
Autor: FTV Prima
Marináda se pak lépe dostane do masa.
Autor: FTV Prima
Kousky kuřete osolte a opepřete.
Autor: FTV Prima
A připravte si do misky marinádu z rajčatového pyré (passaty).
Autor: FTV Prima
Přidejte trochu sojové omáčky.
Autor: FTV Prima
Přidejte zhruba lžičku hnědého cukru.
Autor: FTV Prima
A lístky tymiánu
Autor: FTV Prima
Kousky kuřete do marinády pěkně ponořte.
Autor: FTV Prima
Naložené maso dejte alespoň na hodinu odležet do lednice.
Autor: FTV Prima
Před pečením maso vyklopte do zapékací misky, narovnejte kůží navrch a dejte péct zhruba na 40 minut do trouby vyhřáté na 175 °C.
Autor: FTV Prima
Na salát coleslaw pokrájejte kousek mrkve na nudličky.
Autor: FTV Prima
Stejně tak čtvrt hlávky zelí, ze které nejprve vykrojte košťál.
Autor: FTV Prima
Nudličky zelí posolte, aby pustily šťávu, a při přendávání do misky je promačkejte, aby zkřehly.
Autor: FTV Prima
Nudličky zelí promačkejte, aby zkřehly.
Autor: FTV Prima
Přidejte na nudličky pokrájené jablko.
Autor: FTV Prima
Přikápněte trochu vinného nebo jablečného octa.
Autor: FTV Prima
Salát opět promačkejte.
Autor: FTV Prima
A přidejte půlku nadrobno pokrájené červené cibulky a dvě lžíce domácí majonézy.
Autor: FTV Prima
Promíchejte a salát coleslaw máte hotový.
Autor: FTV Prima
Jak vytáhnete z trouby hotové barbeque kuře, můžete servírovat.
Autor: FTV Prima
Barbeque kuře a zelný salát se chuťově skvěle doplňují.
Autor: FTV Prima