náhledy
Svážení piva a cestu sudů do sklepa pomocí klasické kladky obdivoval šéf už jako dítě.
Autor: Prima TV
Stará Hostivař (Kačabka na snímku vpravo) má své nezpochybnitelné kouzlo, i když má v těsném sousedství panelové sídliště Košík.
Autor: Prima TV
Stará Hostivař s Kačabkou je od autobusové zastávky na sídlišti Košík vzdálená jen pár set metrů.
Autor: Prima TV
Kuchyni i podniku šéfuje zkušený kuchař, jen ho přesvědčit, aby lépe využil značky Kačabka, kterou si vzal do péče.
Autor: Prima TV
Kuchyni Kačabky nechybí ani dobří a zkušení kuchaři v zahraničí - jeden dobře umí českou kuchyni, druhý například vařil pro svobodné zednáře v Anglii. A Zdeněk Pohlreich ho velice chválí.
Autor: Prima TV
Pohlreichovi na Kačabce chutná, a s nadhledem sobě vlastním konstatuje, že z toho nemám zrovna radost.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich v posledním dílu svého pořadu Ano, šéfe!
Autor: Prima TV
Původní podoba restaurace Na Kačabce před rekonstrukcí v roce 2015.
Autor: Prima TV
A takto přivítala Kačabka šéfa na začátku natáčení.
Autor: Prima TV
Zahrádka Kačabky má své kouzlo.
Autor: Prima TV
Hospoda Na Kačabce má prostornou zahrádku, kde to v sezoně žije. Na podzim už je to tak na opékání buřtů.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich Na Kačabce s místní kronikářkou.
Autor: Prima TV
Vstup na Kačabku s předzahrádkou.
Autor: Prima TV
Kuchařské umění kolegů z Kačabky Pohlreich ohodnotil hned třemi hvězdami.
Autor: Prima TV
Kuchařina má jako řemeslo stále ještě zlaté dno. „A pos.aný víko,“ dodával prý tatínek Zdeňka Pohlreicha, který měl také hospodu v Hostivaři, u nádraží. Šéf se právě těmito slovy rozloučil po deseti letech se svým pořadem Ano, šéfe!
Autor: Prima TV