iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Pizza patří mezi italské speciality, které dokonale zdomácněly v celém světě, i v Praze.
Expats.cz
Šéf pizzař Robert Štrba vytahuje z pece chléb.
Marek Burza
Vykynuté bochánky těsta
Autor:
iDNES.cz
Takto si vrchní pizzař pohazuje s těstem, aby bylo co nejtenčí.
Autor:
iDNES.cz
Bochánek začněte tvarovat rukama od středu.
Autor:
iDNES.cz
Na pizzu jsou nejlepší rajčata San Marcano.
Marek Burza
Rajčatovou pastu nedrťte úplně najemno, nechte drobné kousíčky rajčat.
Autor:
iDNES.cz
Margheritu poklaďte plátky mozarely.
Autor:
iDNES.cz
Do pece se vejde 7 pizz.
Autor:
iDNES.cz
Za dvě minuty je pizza hotová.
Autor:
iDNES.cz
Nakonec kuchař poklade pizzu plátky mozzarelly.
Autor:
iDNES.cz
Pizza margherita patří mezi nejoblíbenější druhy.
Autor:
iDNES.cz
Související články
VIDEO: Sedmiletý kluk si hází těstem na pizzu jako ostřílený profík
VIDEO: Zkuste bezlepkovou živou pizzu plnou vitaminů, se sýrem z kešu
Vyzkoušejte nejlepší indickou restauraci a zkuste doma typickou masalu
Flatbread je taková vylepšená chlebová placka. Podle šéfa strašně dobrá