náhledy
Zvěřinové ragú s noky
Autor: Pavel Vítek
Suroviny na srnčí ragú
Autor: Pavel Vítek
Dietní a lehce stravitelné srnčí maso obsahuje hodně draslíku a železa.
Autor: Pavel Vítek
Maso nejdříve odblaňte.
Autor: Pavel Vítek
Zeleninu orestujte na sádle.
Autor: Pavel Vítek
K základu přidejte pokrájené srnčí maso a také zarestujte.
Autor: Pavel Vítek
Do sítka na koření dejte 5 kuliček nového koření, 5 kuliček celého pepře a 3 lístky bobkového listu.
Autor: Pavel Vítek
Podlijte 2,5 deci červeného vína.
Autor: Pavel Vítek
Po hodině promíchejte a přidejte 100 gramů povidel a 100 gramů kompotovaných brusinek.
Autor: Pavel Vítek
Když je ragú hotové, lehce sítko s bylinkami vytáhnete, a tím nemusíte koření pracně vybírat.
Autor: Pavel Vítek
Nakonec zahustíme perníkem.
Autor: Pavel Vítek
Noky v pánvi pořádně promíchejte. Za opatrného míchání přidejte do pánve deci vody a trochu soli.
Autor: Pavel Vítek