Na grilovaný bůček budete potřeboval jen minimum ingrediencí.
Pavel Vítek
Napřed sundejte z bůčku kůži.
Pavel Vítek
Do vpichů vpravte stroužky oloupaného česneku a sterilované kulaté feferonky.
Pavel Vítek
Pro hezčí mozaiku za řezu vkládejte česnek s feferonkami střídavě.
Pavel Vítek
Nebojte se kořenit hodně, je potřeba, aby maso bylo výrazné.
Pavel Vítek
Vyzkoušeli jsme dvě různé kořenící směsi. Jednu s klasickou nepálivou kořenící směsí z cukru, česneku, cibule, petržele a soli. A druhou s nejuniverzálnější směsí základních koření ze soli, pepře, granulované cibule a česneku.
Pavel Vítek
Teploměr má v sobě bluetooth, takže ho můžete snadno spárovat s mobilní aplikací a jakmile naměřená teplota dosáhne přednastavené hodnoty, pošle vám upozornění, že máte hotovo.
Pavel Vítek
Teplotní sondu nastavte na teplotu 90 stupňů v jádru masa.