náhledy
Kachní prsa s hořčično-medovou omáčkou a bramborovými dukátky
Autor: Pavel Vítek
Na přípravu kachních prsou nebudete potřebovat mnoho surovin.
Autor: Pavel Vítek
Dukátky připravujte na tloušťku 2 mm.
Autor: Pavel Vítek
Než je začnete smažit, dejte bramborové plátky do studené vody, aby nezhnědly.
Autor: Pavel Vítek
Kachní prsa očistěte od drobných blanek.
Autor: Pavel Vítek
Prsa dostatečně osolte z obou stran.
Autor: Pavel Vítek
Do rozpálené litinové pánve vložte prsa kůží dolů.
Autor: Pavel Vítek
Do zlatova by měly být po asi 4 minutách. Pak je otočte a pokračujte asi 2 minuty.
Autor: Pavel Vítek
Prsa vyndejte z grilu na mřížku a dejte odpočívat.
Autor: Pavel Vítek
Dukátky opečte ve výpeku z kachny.
Autor: Pavel Vítek
Po usmažení vyndejte na mřížku a papírovou utěrkou je zbavte tuku.
Autor: Pavel Vítek
Na omáčku použijte menší litinovou pánvičku s odloženým tukem z grilování.
Autor: Pavel Vítek
Už se můžeme chystat k servírování.
Autor: Pavel Vítek
Dukátky promíchejte s nasekanou pažitkou.
Autor: Pavel Vítek
Po nakrájen prsou porci zakápnete omáčkou.
Autor: Pavel Vítek