náhledy
Americká žebra s fazolemi a kukuřicí
Autor: Pavel Vítek
Nejprve si připravíme celou plachtu vepřových žeber z bůčku.
Autor: Pavel Vítek
První koření, které na žebra použijeme, je SPG BBQ Rub. Je to všestranná kořenící směs soli, pepře a česneku. Obsahuje velké vločky, které jsou právě ideální na velké kusy masa.
Autor: Pavel Vítek
Do připraveného grilu vložíme žebra a necháme je v něm dělat hodinu a čtyřicet minut.
Autor: Pavel Vítek
Pak je zabalíme nejlépe do silnostěnného alobalu a dvojité vrstvy a při stejné teplotě vložíme žebra zpátky do grilu, kde je necháme dělat další hodinu.
Autor: Pavel Vítek
Přidáme fazole v rajčatové omáčce a povaříme.
Autor: Pavel Vítek
Grilovanou kukuřici si předvaříme ve slané vodě.
Autor: Pavel Vítek
Po ugrilování ji nakrájíme na silnější kolečka.
Autor: Pavel Vítek