Odeslání ke stolu barman obstará pomocí dotykové obrazovky počítače.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Mašinka Tomáš (Thomas) je ve Výtopně jednoznačně nejvytíženější.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Zatím prázdný vagónek, čekající za barem až vyfasuje nějaký náklad a pofrčí ke stolu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Čtyřista metrů kolejí modelové železnice nabízí ve Výtopně nečekané průhledy...
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Mašinky zbavené nákladu a vracející se na bar středem restaurace...
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Bar jako každý jiný; jen barman komunikuje s dotykovým displejem počítače místo hostů.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Lokomotivy jsou velmi festovní, s kovovým rámem a relativně silným elektomotorem, aby náklad utáhly.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na vyložení nápojů máte 20 sekund, pak mašinka zase odjíždí...
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
U některých stolů vám mašinka s nákladem přijede doslova až pod nos.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Detaily modelové železnice, kterou je doslova prošpikována restaurace Výtopna.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace Výtopna: vyložené mašinky se vracejí na bar po vedlejší koleji.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Vracející se mašinka Tomáš, která je u dětí nejoblíbenější a tedy i nejvytíženější.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na dotykovém displeji počítače barman pouze zadá, ke kterému stolu právě vyřizovaná objednávka patří, a vyšle naloženou mašinku na trať.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na dotykovém displeji počítače barman pouze zadá, ke kterému stolu právě vyřizovaná objednávka patří, a vyšle naloženou mašinku na trať.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Obsloužit celý stůl najendou někdy znamená poslat na trať mašinku se dvěma vagóny.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
A objednávka je tu. Aby se nápoje nevylily, lokomotiva to nezapíchne na místě, ale nejprve pomalu přibržďuje.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Děti si mašinky brázdící restauraci sem a tam neskutečně užívají.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pohled na železnici dokonale imitující tu skutečnou dělá radost i dospělým.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
"Vyložené" vlaky se vracejí po okruhu po obvodu restaurace.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
S každou objednávkou se barman dozví i číslo stolu, kam má nápoje poslat.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Nejoblíbenější mašinka - Tomáš, v originále Thomas - někdy vozí dětem i lízátka.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Pohled z nadchodu, tedy jakéhosi přemostění železnice, která restaurací doslova prorůstá.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Barman komunikuje s obsluhujícícmi kolegy a s počítačem.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Mašinky odvezou hostům ke stolu či až na stůl jakékoliv nápoje, kromě těch horkých (aby se zvídavé děti neopařily).
Autor: Tomáš Krist, MAFRA