náhledy
Háta Vicherková a Eva Vele
Autor: archiv Vobal
Háta Vicherková a Eva Vele
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Poznaly se před šesti lety, chvíli byly i spolubydlící. Dnes společně podnikají.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
A ještě obal...
Autor: Radek Vebr, MAFRA
„ Dospěly jsme k metodě voskovaného plátna, kterou používaly pro uchovávání pečiva naše babičky,“ říká Háta Vicherková.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Piknik v přírodě s recyklovanými vobaly.
Autor: Vobal
Piknik kdekoli s recyklovanými vobaly.
Autor: archiv Vobal
Výroba je ruční.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Obaly se vyrábějí v různých designech.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Na sváču i na chléb.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Komě prodeje na trzích a přes web prodávají i firmám na zakázku. Například jako vánoční dárky
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Obaly se vyrábějí v různých designech. Na sváču i na chléb.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Vo.bal vydrží přibližně rok používání a díky použitému včelímu vosku, který obsahuje propolis, se v něm potraviny uchovají déle čerstvé a neplesniví.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Hotový výrobek už stačí jen zabalit.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Eva Vele
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Háta Vicherková
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Háta Vicherková a Eva Vele
Autor: Radek Vebr, MAFRA