náhledy
Kristýna Koláčková se svým přítelem Petrem.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
„Suroviny jsou jen jedna část celého výsledku. Druhou důležitou ingrediencí je, jak s nimi zacházíte. Je třeba velmi důležité, jak nakrájíte rybu.“
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
Výroba sushi.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
Kristýna a Petr.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
Milovníci sushi mají z čeho vybírat.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
Sushi hoshi mají i své logo.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
Milovníci sushi mají z čeho vybírat.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz
Sushi hoshi mají i své logo a nepostradatelné razítko.
Autor: archiv Kristýny Koláčkové, iDNES.cz