náhledy
Tomáš Krajči
Autor: archiv Krajči
Firma je stále rodinná.
Autor: archiv Krajči
„Za největší úspěch považuji to, že firma funguje už 26 let a zájem o naše výrobky má vzrůstající tendenci,“ říká Tomáš Krajči.
Autor: archiv Krrajči
„Použít kvalitní brambory, nezbavit je blanšírováním živin, poctivě je nasmažit, zabalit a co nejdřív přinést lidem na stůl,“ vysvětluje tajemství tradičních brambůrek Tomáš Krajči.
Autor: archiv Krajči
„Nechceme, aby byly barevné, načančané, ale spíš klasické a přírodní, které do místního koloritu zapadají, říká Tomáš Krajči.
Autor: archiv Krajči
Cyrilovy brambůrky se dnes vyrábějí v moderním provozu.
Autor: archiv Krajči
Cyrilovy brambůrky solené a česnekové získaly označení KLASA.
Autor: archiv Krrajči