náhledy
„Žena je ve firme zapojena a je úžasná. Momentálně je v podstatě v pozici COO,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
„Testoval jsem různé kombinace, poměry a délku fermentace. Až jsem si omáčku vyladil pro sebe k dokonalosti, dával jsem ochutnávat všem návštěvám, které přišly. A každý byl nadšený,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
„Věřil jsem, že produkt je tak unikátní, že se musí pouze dostat k lidem a pak už vše půjde hladce,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
První veřejná ochutnávka proběhla na břeclavských Slavnostech rajčat v roce 2021.
Autor: Fermato
„Prodal jsem všechno, co jsem vyrobil a hned druhý den založil firmu,“ říká podnikatel.
Autor: Fermato
„Dvojtečka v názvu nabádá k pokračování a rozpracování celého konceptu Fermato.,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
„Velký boj byl sehnat suroviny během celého roku. Začátky spolkly statisíce korun a stály mě mnoho bezesných nocí,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
„Rajčata jsou strašně nedoceněná. Každý zná kečup nebo protlak, ale nikdo už je nezkouší zkvasit,“ říká Radím Stráník.
Autor: Fermato
„Každý den nám do kuchyně chodí čtyři lidi na plný úvazek, při špičkách nás bývá i 12,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
„Naším bestsellerem je jednoznačně zálivka klasika, která trhá rekordy v prodejnosti, za ní v těsném zápřahu jedou ostatní příchutě v čele s bazalkou a citronem,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
„Zákazníků přibývá, každý den posíláme balíky, kurýr u nás má dveře nonstop otevřené. Měsíčně zpracujeme přes dvě tuny rajčat,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
Radim Stráník
Autor: Fermato
„Chtěli bychom být v každém větším městě,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato
Ochucená sůl Šimráto je mezi zákazníky oblíbená.
Autor: Fermato
„Tento rok cílíme na obrat 15 milionů, 98 procent obratu nám zatím tvoří eshop,“ říká Radim Stráník.
Autor: Fermato