iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Stanislav Virdzek (na snímku vpravo) a Lukáš Jakubek.
archiv La Donuteria
Gastro provozy jsou branží hodně poznamenanou covidem.
archiv La Donuteria
Původně chtěl Stanislav Virdzek vlasnit malý wine bar.
La Donuteria
Receptura vznikala skoro dva roky.
archiv La Donuteria
Kavárnu otevřeli v době covidové.
archiv La Donuteria
„Máme relativní volnost ve vymýšlení lokálních slaných a sladkých speciálů,“ říká podnikatel.
archiv La Donuteria
Nabízeli i kávu s sebou.
archiv La Donuteria
„Výhodou franšízy je, že dostanete know-how a identitu, pod kterou působíte,“ říká Stanislav Virdzek.
archiv La Donuteria
Související články
Vede firmu, která patří ke světovým unikátům. Prim v ní hraje čas
Opustil korporátní svět a začal podnikat. Se svými nápady na trhu uspěl
Dárek pro kamaráda mu změnil život. Dnes patří ke špičce ve svém oboru
Přivýdělky začínají být pro mnohé nutností. Jaké jsou možnosti?