iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Restaurace a válečná kuchyně jsou dva jiné světy (15.9.2023).
Autor:
Reuters
Na práci v kuchyni na frontě si zvykl (15.9.2023).
Autor:
Reuters
Oregano i bazalka. Bez koření se neobejdou. (15.9.2023).
Autor:
Reuters
Vaření je prací i koníčkem (15.9.2023).
Autor:
Reuters
Sen o práci v Michelinské restauraci musí stranou (15.9.2023).
Autor:
Reuters
Kuchař Serhyi (15.9.2023).
Autor:
Reuters
Související články
NÁZOR: Není dobře, že zaplatíme Michelinovi. Z jiných důvodů, než si myslíte
Premium
Expert počítá, jak se Česku zaplatí Michelin. „Klienti vyrazí do Olomouce a už se nebudou chtít vracet do Prahy“
Premium
Stát si neuvědomuje, že 50 milionů je dobrá investice, míní michelinský kuchař
KOLMAN: Luxusní obědy za cizí peníze. Dotace na michelinského průvodce je morálně neobhajitelná
Premium