náhledy
Maddalena nabírá zmrzlinu v římském podniku Brivido. (26. května 2020)
Autor: Profimedia.cz
Spotřeba zmrzliny v Itálii prudce stoupla s tím, jak byla zrušena karanténa a nastalo pěkné počasí. Snímek je z pláže Ostia nedaleko Říma. (18. května 2020)
Autor: Profimedia.cz
Zmrzlinář z centra italského Říma vyhlíží zákazníky. (12. května 2020)
Autor: Profimedia.cz
Zmrzlinářství v centru Říma krátce po uvolnění protikoronavirových opatření. (5. května 2020)
Autor: Profimedia.cz
Italka Simona Papagno připravuje zmrzlinářství Criollo v centru Říma na znovuotevření. (4. května 2020)
Autor: Profimedia.cz
Jedno z římských zmrzlinářství, které otevřelo v den uvolnění hygienických protikoronavirových opatření. (30. dubna 2020)
Autor: Profimedia.cz
Jedno z římských zmrzlinářství, které otevřelo v den uvolnění hygienických protikoronavirových opatření. (30. dubna 2020)
Autor: Profimedia.cz
Každý Ital sní v průměru více než šest kilogramů zmrzliny ročně.
Autor: Profimedia.cz
Na výrobu zmrzliny se v Itálii ročně spotřebuje 220 milionů litrů mléka, 64 milionů kilogramů cukru, 21 milionů kilogramů čerstvého ovoce a 29 milionů kilogramů dalších produktů.
Autor: Profimedia.cz