náhledy
Dvě procenta zpracovaných kuřat se hned na jatkách vyřadí. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Veterinární technik nahlíží do tělní dutiny brojlera. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Veterináři kontrolují vnitřnosti každého kusu. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Veterináři kontrolují vnitřnosti každého kusu. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Při dalším zpracování se jim mimo jiné odstraňují pařáty. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Kuřata se omračují ve vodě elektrickým proudem. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Kuřata zbavená krve a peří míří na další zpracování. (15. května 2023)
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV
Kuřata jsou na jatkách v modrém světle připevněná na háky.
Autor: Martin Hlaváček, iDNES TV, iDNES.tv