náhledy
Pražská restaurace Gran Fierro. Organické zbytky podnik zpracovává v elektrickém kompostéru, substrát pak následně také využívá na své zahrádce. (8. června 2022)
Autor: Kokoza
Šéfkuchař pražské pekárny s restaurací Eska Martin Štangl. Také zde po rekonstrukci plánují nákup kompostéru. (8. června 2022)
Autor: Kokoza
Pražská pekárna s restaurací Eska spolupracuje se společností Kokoza (8. června 2022)
Autor: Kokoza
Pražská pekárna s restaurací Eska spolupracuje se společností Kokoza. (8. června 2022)
Autor: Kokoza
V pekárně Eska si vyzkoušeli kompostér. (8. června 2022)
Autor: Kokoza
Kristýna Mrkvičková a Denisa Lešková ze společensky prospěšného podniku Kokoza (8. června 2022)
Autor: Kokoza
V českých gastroprovozech se ročně vyhodí až 27 000 tun hotového jídla a zbytků (8. června 2022)
Autor: Kokoza
Juan Cruz Pacin, majitel pražské restaurace Gran Fierro (8. června 2022)
Autor: Kokoza