Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Využívají primárně zaměstnanci společnosti. Je tedy neveřejná, ovšem o několik metrů dále je již kantýna veřejná a vaří se zde podobná jídla. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Sází na jednoduchost. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Kantýna kromě obědů připravuje i snídaně. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Nechybí velký výběr studených a teplých nápojů. (18. června 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: V nabídce jsou mnohé omáčky a těstoviny, které si host nabere podle svých chutí. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Teplý bufet obvykle nabízí řízečky, rybu, hranolky či americké brambory. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Salátový bar vypadá lákavě. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Na menu nechybí ani klasika - čočka se sázeným vejcem a kyselou okurkou. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Na výběr mají zaměstnanci také speciality z asijské kuchyně. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Kuřecí wrapy s hranolkami patří mezi oblíbené pokrmy. (18.července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Každý den připravuje asijská jídla kuchař Bin Lee podle vlastní receptury. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Lunchbox kantýna O2 Brumlovka: Jídlo připravované před zraky hosta, i to kantýna nabízí. (18. července 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Grand Kitchen Vlněna Brno: Za konceptem stojí známý kuchař Filip Sajler. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Nápadnějším, přesto tlumeným doplňkem jsou barevné dlaždice lemující populární boxy ve stylu amerických dinerů. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: V kantýně je také kromě stolů několik oddělených boxů. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Čistá architektonická řešení doplňují zakomponované umělecké prvky. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Prostor nabízí hned několik částí, které jsou jednoduše oddělitelné. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Architektura restaurace koresponduje s formátem celého areálu. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Kantýna je určená jak pro nájemce celého areálu Vlněna, tak i pro širokou veřejnost, včetně možnosti pořádání různých eventových akcí. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Na výstavbě GKV se podílelo mezinárodní studio Acht, ateliér Base Point a holandské studio Vos interieur včele s Bartem Vosem. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Otevřený prostor nic neskrývá a vše je na očích. Hosté vidí do kuchyně i přípravny a jsou tak ujištěni o kvalitě surovin a čistotě provozu. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Prostor působí čistě a moderně. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Unikátní cashless systém zkracuje fronty u pokladen. Při vstupu si host vezme kartu na konzumaci, svobodně se pohybuje v prostoru a konzumuje. Při odchodu pak zaplatí přes aplikaci nebo na kiosku. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: Denně jsou dostupná jídla alá cart, kde nechybí perfect burger, duo smažených sýrů a pasta bar. Podává se také polévka a k dispozici je salátový bar. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
Grand Kitchen Vlněna Brno: O vývoj základních receptů se stará šéfkuchař Martin Staněk, který také společně s místním šéfkuchařem Pavlem Lazarem dohlíží na jejich implementaci. (31. července 2023)
Autor: Grand Kitchen Vlněna
WPP Campus Praha: Kantýna pro zaměstnance se nachází v historicky významné funkcionalistické budově v Bubenské ulici 1. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Prostory slouží jako jídelna, ale také odpočinkové místo, kde si lze ohřát i vlastní jídlo nebo vychutnat kávu a dezert. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Zaměstnanci využívají prostory nejen ke stravování, ale třeba i k mítinkům a schůzkám. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Zaměstnanci kantýny jídlo nepřipravují, vozí se z jiných provozů, například z Prahy 4 z Brumlovky. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Jídla se v této kantýně nevaří z důvodu absence kuchyně a limitujících prostor. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Jídlo musí nejen chutnat, ale také být lákavé pro oko. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Široká nabídka zeleninových a dalších salátů. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Teplý bufet nabízí masa i omáčky. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: V této kantýně hosté vyžadují osvědčené klasiky v moderní verzi. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: V jednoduchosti je síla a přitom se ceny mnohdy pohybují okolo 150 korun. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Jídlo z kantýny se v některých provozech vyrovnají těm nejlepším restauracím. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Dezerty a zákusky patří ke kantýně, kterou provozuje Sfood. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
WPP Campus Praha: Pravidelně v kantýně hraje klavírista. Petr Haluška je od narození nevidomý. (3. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Gnoggi se špenátem (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Asijský nádech je všudypřítomný v celém prostoru kantýny, v nabídce jídel všek nechybí i česká jídla. (14. sprna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Jídelna je prostorná, dominantou jsou velké lustry. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Prostor vyplňují drobné detaily. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Prostory jídelny jsou zrekonstruované a velmi příjemné. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Do bufetu si lze zajít také na kávu či dezert. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Asijská kuchyně je všudypřítomná díky Lukášovi Kubínovi, který je japonolog a o gastro provozy se v PPF stará. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: V jídelně se připravují tradiční i asijská jídla. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Kantýna je primárně určená zaměstnancům PPF Gate, ovšem od 13 hodin je otevřená i pro veřejnost. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Klasika nikdy neomrzí. Chlebíčky jsou velmi bohatě ozdobené. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Jídelna17: Kantýna disponuje také venkovní zahrádkou. (14. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Prostor kantýny je ideálním místem pro firemní akci, svatbu nebo třeba oslavu narozenin. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Kromě jídelny se kuchař Honza Krob věnuje také škole vaření. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Díky dalším aktivitám, jako je například škola vaření Fine Food Academy, zaručuje jídelna nejvyšší standard nabízených služeb. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: České Budějovice mají útulnou kantýnu, kterou si založil kuchař Honza Krob. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Jídelna a bistro je otevřené od 10:30 do 13:00 a nají se zde široká veřejnost. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Kapacita jídelny je podle druhu akce až 120 osob. Mají ale také prostory na zajištění akce na míru jak pro 12, tak i pro 400 osob. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Podnik v Českých Budějovicích si otevřel kuchař Honza Krob. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: S týmem pod vedením Honzy Kroba se zaměřují na poctivou kuchyni, sezonní produkty, ale také regionální potraviny. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Tak se jmenuje jídelna v budově Jihočeského kraje. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: V jídelně jsou pravidelně zařazovány i pokrmy z mezinárodní kuchyně, ať už z Indie, Thajska či Itálie a další. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Připravují se zde obědy ze sezonních a lokálních surovin, včetně variant pro vegetariány. Nechybí ani poctivé české hotovky, sladké obědy a tradiční i netradiční polévky. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: Jídelna a bufet se nachází v blízkosti jihočeského krajského úřadu. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
KANTÝNA by Honza Krob: V jídelně vaří typická česká jídla. (1. září 2023)
Autor: Petr Lundák, MAFRA
La Fresca: V budově ČSOB působí od září 2020. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Kantýna pro zaměstnance v sídle ČSOB. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Kromě jídelny zde provozují také kavárnu. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Provozuje celkově čtyřicet kantýn a jídelen, hlavně v Praze, středních a západních Čechách, dále na Karlovarsku a Plzeňsku. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: V budově ČSOB jsou tři prostorné jídelny. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Ve špičce během tří hodin odbaví až tři tisíce zaměstnanců banky. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: O strávníky se stará na více než 70 zaměstnanců. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Mimo závodní stravování, se starají o občerstvení na mítinky, semináře, grilování pro zaměstnance nebo jídla na objednávku pro vedení banky. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Výroba vlastních koláčů. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Nechybí velký výběr salátů. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Nechybí studený či teplý bar. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Jídelna nabízí české pokrmy, dále bezmasá jídla, minutku, speciální nabídku, pastu i pizzy. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Teplé předkrmy a přílohy. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Většinu nabízeného sortimentu vyrábí přímo v budově. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Sladké dezerty patří mezi vyhledávané. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Nabídka pokrmů je pestrá a vybere si zde každý. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
La Fresca: Kantýna není veřejná a je přístupná pouze zaměstnancům ČSOB. (17. srpna 2023)
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Bistro Paulus: V listopadu 2021 v kancelářské budově Envelopa Office Center v Olomouci se otevřelo Bistro Paulus. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Denní světlo spolu s unikátní dlažbou upoutá již při příchodu do bistra. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Na hosty čeká jednoduchý a elegantní design založený na několika výrazných interiérových prvcích.(28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Jídelna sídlí v kancelářské budově Envelopa Office Center v Olomouci. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Bistro dále nabízí řadu doplňkových služeb a produkty dodavatelů – kávu, med, čaj, chléb a i řadu vín a ginů vyrobených na míru podle vlastních receptur. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Denní servis začíná sladkými i slanými snídaněmi či kávou. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Pod vedením majitele Romana Pauluse nebo šéfkuchaře Petra Stokláska se připravují každý měsíc degustační večeře, školy vaření či zajímavé eventy spojené s uměním a zážitky. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Celý den nabízí bistro snacky, dezerty, obložené chlebíčky a zákusky, kvalitní kávu, výběr čajů a domácích limonád a další nealko i alko sortiment. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Moderní kantýna 21. století je založena na nápadu, kvalitě, jednoduchosti a zážitku. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Za výdejními pulty pulsuje jedna z nemodernějších kuchyní v širokém regionu, které vévodí masivní grill Big Green Egg na dřevěné uhlí. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Je propojeno s firmou Paulus Catering, jež nabízí cateringové služby nejen v budově a kantýně, ale i kdekoli v Olomouci, na Moravě či v celé ČR. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Ceny jídel se pohybují v rozmezí od 170 do 290 korun. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Paulus: Bistru vévodí designové prvky. (28. srpna 2023)
Autor: Filip Fojtík, MAFRA
Bistro Fat-free: Bezlepková kantýna v Brně Slatina. (18. září 2018)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Do povědomí se bistro dostalo až rok po otevření a to hlavně díky účasti v pořadu Ano, šéfe. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Majitelka Ivana Poláčková nikde neměla žádného společníka, ani sponzora. Bistro si vymyslela a vybudovala sama. (21. září 2023) FOTO: Radim Strachoň - MAFRA a.s.
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Majitelka bistra Ivana Poláčková dříve pracovala jako anesteziologická sestra a poté nastoupila na kliniku, kde se obezita řešila pomocí liposukce i operací žaludku. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
V kantýně pracuje sedm zaměstnanců, kteří vaří nejen obědy, ale připravují také snídaně. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: V bistru připravují také bezlepkové dezerty. (18. září 2023
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Na bezlepková jídla dochází především zákaznici, kteří nad vlastním stravováním přemýšlí a tento koncept oceňují. Jsou to lidé z průmyslové zóny - IT služby, manažerské pozice, ale také sportovci či politici. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Čerstvě, chutně a bez lepku, tak se profiluje brňenské bistro Fat Free (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: V bistru denně uvaří na 350 porcí bezlepkových obědů. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Dominantní barvou kantýny je zelená. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: V kantýně nabízí lehká i klasická česká jídla, ale vždy bez lepku. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Ve Fat-free bistru se servírují pouze zdravá a bezlepková jídla. (18. září 2018)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: I obědvat se dá zdravě, ale dosyta, razí motto majitelka bistra Fat Free. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Bistro Fat-free: Bez kvalitních zaměstnanců by bistro nemohlo fungovat. (18. září 2023)
Autor: Radim Strachoň, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Gastronomická společnost Bonté provozuje prémiové restaurace, bistra a kantýny po celé České republice a firemního stravování. gastronomická působící po celé České republice. Premium koncept provozuje také v Hradci Králové v sídle ČSOB. (19. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Nabízí klasické české pokrmy, dva druhy polévek i pokrmy ze zahraniční kuchyně, jako je pizza, gyros či pasta. Dále také pokrmy fit & fresh a zeleninové saláty. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Veškeré pokrmy i dezerty si provozovna vyrábí sama. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Je primárně určená zaměstnancům ČSOB, ale nají se zde také široká veřejnost. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: V provozovně si vyrábí vlastní lahůdky, jak bagety, chlebíčky či saláty nebo dezerty. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Obědové menu si lze nechat zabalit a vzít s sebou. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Zaměstnanci mají jídla dotovaná. (19. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Jídlo je vždy čerstvé a celodenní nabídka extrémně pestrá. (19. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Několik kuchařů se podílí na kvalitním stravování. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Jídla jsou servírovaná kultivovaně. (19. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: V nabídce mají pět hlavních jídel a dvě polévky. (19. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Studený bufet nabízí široký výběr zeleniny i sýrů. (19. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Malý hlad zažene bageta či chlebíček vyráběný přímo v provozovně. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA
Dobrá kantýna Premium Koncept: Salátový bar nesmí chybět. (18. září 2023)
Autor: Martin Veselý, MAFRA