Stroje stáčejí hotový likér do láhví různých velikostí. Na vše dohlížejí zaměstnankyně. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Stroje stáčejí hotový likér do láhví různých velikostí. Na vše dohlížejí zaměstnankyně. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Budovy v Prádle na jižním Plzeňsku, kde nakládají bylinky ve správných poměrech do lihu a výluhem vzniká macerát pro další zpracování. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Kristina Demelová má ve firmě Stock Plzeň-Božkov velký respekt. Jako vedoucí destilatérka je jedním ze dvou vyvolených, kteří znají přesné složení nápoje Fernet Stock. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Historická expozice k hořkému likéru (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Od nasypání bylinek do lihu po stočení hotového likéru do láhví uběhne téměř rok. Za tu dobu projde macerát velkými nádobami, nerezovými tanky i zracími nádobami. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Od nasypání bylinek do lihu po stočení hotového likéru do láhví uběhne téměř rok. Za tu dobu projde macerát velkými nádobami, nerezovými tanky i zracími nádobami. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Protože receptura hořkého likéru je tajná, pytle s bylinkami ve skladu s ideální teplotou a vlhkostí nejsou popsané. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Protože receptura hořkého likéru je tajná, pytle s bylinkami ve skladu s ideální teplotou a vlhkostí nejsou popsané. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Po maceraci bylinek a všech příměsí v lihu následuje scezení a filtrace roztoku, který pak odpočívá čtyři měsíce v nerezových tancích. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Váhu na škrob, čerpadlo nebo šrotovník dříve v likérce používali při výrobě. Dnes jsou z nich historické exponáty. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Kristina Demelová má ve firmě Stock Plzeň-Božkov velký respekt. Vedoucí destilatérka je jedním ze dvou vyvolených, kteří znají přesné složení nápoje Fernet Stock. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
ilustrační snímek (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Hotový likér stroje stáčí do láhví různých velikostí. (28. listopadu 2022)
Archiv Stock
Některé činnosti se stále neobejdou bez šikovných rukou zaměstnanců. (28. listopadu 2022)