náhledy
Palírna Radlík dělá pálenky z různého ovoce, například i z banánu, manga nebo ananasu.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
V Palírně Radlík chtějí, aby jejich výrobky lidé citlivě vychutnávali a odlišovali od levných průmyslových lihovin.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Hruškovice z Palírny Radlík.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Pěstitelská pálenice vyrábí pravé ovocné destiláty z ovoce nebo kvasu dodaného pěstiteli v systému tzv. pěstitelského pálení.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Palírna Radlík není příliš velká, jde jim spíše o kvalitu.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Zakladatel Palírny Radlík Zdeněk Musil.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
V Palírně Radlík probíhá pomalé pálení na klasické dvoukotlové měděné aparatuře.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
V Palírně Radlík se nezaměřují na množství, vyrábí limitované série destilátů. Jejich cílem je kvalita.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Slivovice z původní, témeř vymizelé odrůdy – tzv. “karlátek” vypálena pro mezinárodní víkend slivovice.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
V Palírně Radlík si sami navrhli originální destilační aparaturu, která plně umožňuje přizpůsobit se charakteru ovoce, vytvářet nejjemnější destiláty a přitom zachovat plnost ovocných vůní a chutí.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Palírnou roku byla na Pálenka festu vyhlášena Palírna Radlík. Kromě toho získali i cenu za Pálenku roku, kterou se stala Vínovice z dubového sudu.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Vínovice z Palírny Radlík.
Autor: Jakub Stadler, MAFRA
Majitel pálenice v Radlíku Zdeněk Musil
Autor: Jakub Stadler, MAFRA