iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Poté, co jsem snědl zralou, mi zelená přišla jako čajíček.
Autor:
Petr Topič
,
MAFRA
Chilli keř dává papričky dva roky.
Autor:
Petr Topič
,
MAFRA
Domácí mazlíček pana domácího.
Autor:
Petr Topič
,
MAFRA
Jean Pier bere za sběr papriček 25 až 30 eur za den.
Autor:
Petr Topič
,
MAFRA
Seychely, Praslin, farma, chilli paprička
Autor:
Petr Topič
,
MAFRA
Související články
Jak se budí žraloci. Ponořil jsem se se Stevem Lichtagem na natáčení
Pozor na seychelský syndrom lenosti. Nevyléčí ho ani pohádkové pláže
OBRAZEM: Vlnící se těla v záplavě barev. Tak Seychely slaví karneval
Brazilské tanečnice i Miss Seychely vyprovodily Aldabru do světových kin