náhledy
Polský Krakov byl pro letošní rok vybrán jako hlavní město evropské gastronomie.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace Qrudu v Kazimierzi se může pochlubit nejen rozkošnou terasou, ale hlavně výtečnou kuchyní.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pijáci vodky a piva? To si o Polácích často myslí Češi. A pak jsou překvapeni, jak skvěle se v Polsku vaří.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ve městě najdete spoustu romantických podniků.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Poklidná odpolední atmosféra v Kazimierzi. Večer je tu ovšem hlava na hlavě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace Szara Ges a její působivá prezentace pokrmů
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Ještě jednou Šedá husa s husou na talíři
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace Hevra se může pochlubit neopakovatelnou atmosférou. Sídlí totiž v bývalé synagoze.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Labužnická kombinace: candát, říční rak a kaviár
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Atmosféra restaurací v Kazimierzi přitahuje stále více turistů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Kavárna Massolit v Kazimierzi je jako stvořená pro hipstery.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Něco pro staromilce. CK dezertér sází na pokrmy z doby monarchie.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Restaurace pod Baranem. Pokrmy ze zvěřiny uchvátily i michelinské komisaře.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Pokud bychom měli vybrat tři restaurace v Kazimierzi, které musíte navštívit, jednou z nich bude Bazaar.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Řekněte nám, jak vám chutnalo.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Šedá husa na Rynku patří k nejlepším podnikům Starého města.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Něco pro staromilce. CK dezertér sází na pokrmy z doby monarchie.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Klimaty Poludnia nabízejí propojení polské a středomořské kuchyně. Prý tu mají nejlepší kachní prsa ve městě.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz