Malé náměstí před gruyerským hradem
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Švýcarský výtvarník H. R. Giger
Autor: Wikimedia Commons
V roce 2005 uvedl Hans Rudolf Giger svou retrospektivní výstavu s názvem Mimo dobro v Národním technickém muzeu v Praze.
Autor: Petr Novotný, MF DNES
Birth Machine. Takhle vidí Giger výrobu dětí.
Autor: commons.wikimedia.org/Matěj Stuchlík
Muzeum Hanse Rudolfa Gigera, tvůrce Vetřelce
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Muzeum Hanse Rudolfa Gigera, tvůrce Vetřelce
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Muzeum Hanse Rudolfa Gigera, tvůrce Vetřelce
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Výroba sýra Gruyere. Krupičky sraženého mléka se dávají do dřevěných forem.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Výroba sýra Gruyere. Krupičky sraženého mléka se dávají do dřevěných forem.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Pod kotlem se musí pořádně topit.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Plátek sýra Gruyere
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Bílé krupičky sraženého mléka se zachytávají do plachty.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Bochník sýra váží 10 až 38 kilogramů.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Pohled z hradu na okolní hory
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Kaplička na náměstí
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Cestou na hrad
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Pod hradem stojí malebný kostelík.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Sváteční hradní salon
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Sváteční hradní salon
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Hraběcí hradní ložnice
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Na hradě uvidíte plno krásných tapisérií.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Hrady místního hradu
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Hradní obrazárna
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Typické gruyerské domy
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
V nabídce je nepřeberné množství čokolád.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Plakát na čokoládu Cailler
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Na těchto strojích se tu dříve vyráběla čokoláda.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
A v takovýchto bednách se dříve čokoláda distribuovala.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Suroviny na výrobu čokolády
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Ochutnávková místnost
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Sýr je připraven k uložení do zrací místnosti.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Budova čokoládovny Maison Cailler v Brocu
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Fondue je ve Švýcarsku neobyčejně populární.
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz
Volně se pasoucí krávy
Autor: Bohumil Brejžek, pro iDNES.cz