náhledy
Zadělávané „malostranské“ dršťky se žampiony, šunkou a brambůrky
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zadělávané dršťky na paprice s pikantní klobásou z pražské Konírny
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Také ve francouzských restauracích narazíte na skvostná jídla z drštěk. Nejslavnější jsou dršťky s telecími nožičkami na bílém víně, které se připravují v Normandii.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V centru Říma je spousta hospůdek, v nichž nabízejí slavné Trippa alla Romana.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Žaludek téhle indické krávy by nám asi moc radosti neudělal.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Přestože popularita hovězího masa pozvolna stoupá, na vnitřnosti si Češi moc nepotrpí a dršťky se na talíři moc neobjevují.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V římské kuchyni mají tradiční místo vnitřnosti a velmi populární jsou zde zadělávané dršťky.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Hotovou dršťkovou polévku je možné koupit také ve sklenici.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Dršťková polévka z prášku. Je to rychlé řešení, ale bez chuti.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Zmražené dršťky v podobě polotovaru jsou k mání ve většině supermarketů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz