iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Úpravě masa se Chan učil od svého strýčka z Hongkongu, postupně pak původní recept vylepšoval.
Autor:
Profimedia.cz
Nenápadný stánek, nenápadný kuchař. Kdo by v malém bufetu čekal michelinské kuře?
Autor:
Profimedia.cz
Chan by si přál, aby jeho jídla ochutnali lidé z celého světa. Nejnovější stánek otevřel v Austrálii.
Autor:
Profimedia.cz
Chan odmítl prodat svůj recept za miliony dolarů a rozhodl se vytvořit asijskou obdobu řetězce KFC.
Autor:
Profimedia.cz
Chan Hon Meng obdržel za své grilované kuře michelinskou hvězdu.
Autor:
Profimedia.cz
Za porci kuřete s rýží platí zákazníci stejnou cenu jako před oceněním - 35 Kč.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Kebab: co to vlastně je? Proč není kebab jako kebab
Když je oblečený jenom číšník. V Paříži se otevřela nudistická restaurace
Pěkně vypasená smažená tarantule. Ochutnáte gastropoklady z Kambodže?
Hledáme nejstarší hospody v Evropě. Tři máme skoro za humny