náhledy
Campari na led, v tomto případě na ledovou tříšť. Lehce nahořklé a osvěžující
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Evropský hit posledních let v podobě Aperolu Spritz boduje také u nás.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Je to jednoduché. Tři díly prosecca, dva díly aperolu a jeden díl bublinkové vody
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Gaspare Campari a jeho rodina. Právě tento muž stojí za italskou tradicí aperitivů.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Někdo to rád hořké aneb v bitteru je pravda.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Jak dříve vypadala reklama. Propagační plakáty na campari
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Co? Šest lahví campari? Není to trochu moc?
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Vítejte v milánském muzeu Campari.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Nedaleko muzea Campari funguje také stejnojmenná Akademie, kde se profesionální barmani i běžná veřejnost učí míchat koktejly.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Tady to všechno začalo. V moderní Galerii vystavěné naproti milánské katedrále se před 150 lety usídlil Gaspare Campari.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V době první světové války vznikl v Galerii bar Camparino, který je dnes milánskou legendou.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Campari na led, v tomto případě na ledovou tříšť. Lehce nahořklé a osvěžující
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Obejít hlavní milánské náměstí a rychle do baru. Aperitiv už čeká.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
V mnoha italských barech vám ke skleničce aperitivu čí vína před večeří nabídnou zdarma malé občerstvení.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Než půjdete na večeři, je třeba se zastavit na aperitiv.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz
Milán nedá dopustit na své tradice. V centru stále jezdí staré tramvaje a před večeří se chodí na skleničku.
Autor: Libor Budinský, pro iDNES.cz