náhledy
Multifunkční parní trouba zvládne i pečení s kůrkou.
Autor: Electrolux
V multifunkční parní troubě můžete připravovat hned několik pokrmů najednou, nehrozí, že by od sebe přejímaly vůni.
Autor: Electrolux
Šéfkuchař Antonín Bradáč
Autor: Electrolux
Čištění parní trouby napomáhá i možnost vyjmout některé části a dát je umýt do myčky.
Autor: Electrolux
Doplňování vody je velmi snadné.
Autor: Electrolux
Maso nakrájíme na kostky o velikosti 4 × 4 cm. Osolíme, opepříme, přidáme 4 prolisované stroužky česneku, kmín a promícháme. Na dno nádoby vložíme dvě cibule nakrájené na plátky, položíme na ně maso a podlijeme vodou. Dáme péct do trouby na režim Horká pára Interval 160 °C, čas 100 až 120 minut do změknutí masa.
Autor: Electrolux
Špenát zbavíme stonků a několikrát důkladně propereme ve studené vodě. Listy osušíme a překrájíme na menší kousky. V hrnci na sádle opečeme jednu nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme 4 stroužky nasekaného česneku, špenát, sůl a pepř. Hrnec přiklopíme pokličkou a pár minut dusíme. Na závěr do špenátu přilijeme smetanu s rozšlehaným vejcem a promícháme.
Autor: Electrolux
Brambory oloupeme, celé je vhodíme do děrované nádoby a dáme do předehřáté trouby na režim Vaření v páře 96 °C, čas 45 minut. Po uvaření brambory nastrouháme, přidáme dětskou krupičku, jedno vejce, sůl a rychle vypracujeme těsto. Z těsta vytvoříme dvě šišky knedlíků, které přendáme na děrovaný plech a vaříme v předehřáté troubě na režim Vaření v páře 96 °C, čas 35 minut.
Autor: Electrolux