iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Design víka pečenky byl navržen tak, aby manipulace s ním byla bezpečná, a aby se minimalizovala možnost popálení.
ETA
Milena Grenfell-Baines alias Lady Remoska
Autor:
MF DNES
Remoska v nové podobě bez skleněného průzoru
Remoska
Víko remosky je z nerezu.
Remoska
Červená barva jako oživení vzhledu
Remoska
Remoska se vyrábí s objemem 2 a 4 litry.
Remoska
Díky skleněnému průzoru můžete v pečence sledovat průběh vaření nebo pečení.
ETA
Původní pečenka z 60. let
ETA
Původní pečenka měla i bohaté příslušenství.
ETA
ETA Pečenka, malá elektrická přenosná trouba, je nenáročná na prostor.
ETA
Související články
Ze zahradního domku a skleníku je snové místo nejen pro dovolenou
Jídlo v hrnci už nemusíte míchat, zvládne to sám. Kam kráčí spotřebiče
Do kuchyní přicházejí hranaté hrnce a spousta barev. Peče se v plastu
Remoska dostala jméno před padesáti lety, vyváží se hlavně do Británie