náhledy
Do parní trouby lze vložit vše najednou, i zeleninu z mrazáku
Autor: Jaroslav Kvíz
Hotové jídlo si ponechává původní barvu i konzistenci, ale také obsah vitaminů a stopových prvků
Autor: Jaroslav Kvíz
Aby pára mohla k potravinám ze všech stran, používají se perforované misky
Autor: Jaroslav Kvíz
Nastavení je díky displeji velmi jednoduché
Autor: Jaroslav Kvíz
Vepřová panenka se nechá lehce "zatáhnout" na pánvi a pak ji stačí vložit na 10 minut do trouby
Autor: Jaroslav Kvíz
Kuře či vepřovou pečeni zvládne parní trouba asi za jednu hodinu
Autor: Jaroslav Kvíz
Miska zachytí šťávu z masa, takže trouba zůstává čistá
Autor: Jaroslav Kvíz
Maso není nikdy vysušené, Jan Meyer použil běžné koření pro pečené kuře
Autor: Jaroslav Kvíz
Displej kuchaři poradí i to, do jaké výšky má jídlo dát
Autor: Jaroslav Kvíz
Při přesném návodu nelze udělat chybu
Autor: Jaroslav Kvíz
Návod na displeji uvádí i výšku umístění nádoby podle jejího typu
Autor: Jaroslav Kvíz