náhledy
Cukrárna Povidloň, atelier A8000 – návštěvníci mohou výrobu dezertu sledovat i uvnitř, a to u barového pultu umístěného pod oknem.
Autor: Ondřej Bouška
Cukrárna Povidloň, atelier A8000 – strop prostoru cukrárny je otevřený a přiznává rozvody technologií včetně vzduchotechniky obarvené na růžovo, retro dlažba dotváří atmosféru kontrastů.
Autor: Ondřej Bouška
Strop prostoru cukrárny je otevřený a přiznává rozvody technologií včetně vzduchotechniky obarvené na růžovo, retro dlažba dotváří atmosféru kontrastů.
Autor: Ondřej Bouška
Cukrárna Povidloň dostala jméno podle tradičního šumavského dezertu.
Autor: Ondřej Bouška
Známý lokální dezert dal cukrárně Povidloň v Lipně nad Vltavou i jméno.
Autor: Ondřej Bouška
Cukrárna Povidloň, atelier A8000 – hlavní prvky vybavení cukrárny jsou svařené z černých kovových jeklových prvků a doplněné bílou kovovou mřížovinou a akustickými lamelami.
Autor: Ondřej Bouška
Hlavní prvky vybavení cukrárny jsou svařené z černých kovových jacklových prvků a doplněné bílou kovovou mřížovinou a akustickými lamelami.
Autor: Ondřej Bouška
Hlavní prvky vybavení cukrárny jsou svařené z černých kovových jacklových prvků a doplněné bílou kovovou mřížovinou a akustickými lamelami.
Autor: Ondřej Bouška
Architekti a designéři mysleli na vše, tedy i na sladění pastelových barev krabic, balicích papírů a propagačních materiálů vystavených za pultem cukrárny s celým interiérem.
Autor: Ondřej Bouška
Klasické židle z ohýbaného dřeva se značkou TON v pastelových odstínech reflektují barevnost značky cukrárny.
Autor: Ondřej Bouška
Jemné pastelové tóny doplnilo černé moderní logo a lehce pop-artové ilustrace od grafického a designového studia Bechyňský.
Autor: Ondřej Bouška
Šéfcukrář Michal Mandys připravuje tradiční šumavský dezert povidloň.
Autor: Ondřej Bouška
Zákusek z nadýchaného odpalovaného těsta s tvarohem a povidly dal cukrárně i jméno.
Autor: Ondřej Bouška