iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Jogurt s medem a ořechy. Bylo na něm poznat, že kuchaře baví těšit strávníky.
Michal Kašpárek
Musaka. Nebyl důvod ji "vylepšovat" rajčetem.
Michal Kašpárek
Feta s oreganem. Řecká klasika za 55 Kč.
Michal Kašpárek
Čerstvý chléb. Takhle se vydělává na couvertu, ne kečupem!
Michal Kašpárek
Fazolová polévka. Byla plná chutných velkých fazolí, jen mohla být teplejší.
Michal Kašpárek
Restaurace Pontos
Autor: Monika Hlaváčová,
MF DNES
Související články
Vaří na strategickém místě, ale jídlo je to špatné
V KiKi Restaurantu obstálo pouze jedno jídlo z pěti
Na Městečku ochutnáte poctivou kuchyni
Española ohromí obrovským výběrem, toreador by si v ní ale nepochutnal