iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Stopkova plzeňská pivnice v Brně: Steak z candáta - připravený na přepuštěném másle s teplou zeleninou a bernskou omáčkou.
Autor: Lubomír Mareček,
MF DNES
Stopkova plzeňská pivnice v Brně: Loštická česnečka s brambory a tvarůžky.
Autor: Lubomír Mareček,
MF DNES
Stopkova plzeňská pivnice v Brně: Loštická česnečka - polévka s čerstvým česnekem, brambory a tvarůžky.
Autor: Lubomír Mareček,
MF DNES
Stopkova plzeňská pivnice v Brně.
Autor:
Ondřej Surý
,
MF DNES
Související články
V Caffé del Saggio je obsluha užvaněná. Ale za tu kávu to stojí
Restaurace Leporelo si musí najít návštěvníky i chutě. Má na obojí
Guláš vaří U Lojzičky po svém a placky jsou tuhé. I tak však uchvátí
Ve vegetariánském Kupé zachutná i masožravcům, nejlepší mají dezerty