V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku minulý pátek po 77 letech obnovili výrobu piva. Letos chtějí vyrobit 500 hektolitrů, za dva roky chtějí být na šestinásobku.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Minulý pátek se začala v klášterním pivovaru vařit první várka piva. Na správný proces vaření dohlížel Oldřich Koza, garant kvality tamního piva.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku po 77 letech obnovili výrobu piva. Letos chtějí vyrobit 500 hektolitrů.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku po 77 letech obnovili výrobu piva. Letos chtějí vyrobit 500 hektolitrů.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku po 77 letech obnovili výrobu piva.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V Předklášteří se otevřel první klášterní pivovar na Moravě.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášterním pivovaru Porta Coeli se začalo pod značkou Vorkloster vyrábět znovu pivo.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku po 77 letech obnovili výrobu piva. Součástí pivovaru je i pivnice.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku po 77 letech obnovili výrobu piva. Součástí pivovaru je i pivnice.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
V klášteře Porta Coeli v Předklášteří na Tišnovsku po 77 letech obnovili výrobu piva. Součástí pivovaru je i pivnice.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Jan Maláska, sládek a předseda představenstva pivovaru, a Radek Holešinský, místopředseda představenstva, kteří jako první na Moravě začali pivo vařit v klášteře.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Oldřich Koza, garant kvality piva, dohlíží v pivovaru na celý proces výroby.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA
Oldřich Koza (vlevo), garant kvality piva, dohlížel minulý pátek na přípravu první várky piva v minipivovaru Porta Coeli.
Autor: Patrik Uhlíř, MAFRA