náhledy
Janko Martinkovič jako jeden z prvních Brňanů získal certifikát Asociace sommelierů České republiky. Stojí za zrodem několika úspěšných podniků. (23. září 2019)
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Janko Martinkovič jako jeden z prvních Brňanů získal certifikát Asociace sommelierů České republiky. Stojí za zrodem několika úspěšných podniků. (23. září 2019)
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Janko Martinkovič jako jeden z prvních Brňanů získal certifikát Asociace sommelierů České republiky. Stojí za zrodem několika úspěšných podniků. (23. září 2019)
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Interiér vyhlášené brněnské rybí restaurace Koishi.
Autor: Koishi
Brněnský restaurant Koischi se v minulosti mohl pochlubit japonským kuchařem. Pokrmy tam připravoval Tadayoshi Ebina.
Autor: MAFRA
Janko Martinkovič jako jeden z prvních Brňanů získal certifikát Asociace sommelierů České republiky. Stojí za zrodem několika úspěšných podniků. (23. září 2019)
Autor: Anna Vavríková, MAFRA