iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Guláš s domácím bramborákem jsme bohužel dostali studený.
Michal Sänger.
Skvělou svíčkovou si kuchař pokazil šlehačkovou náhražkou.
Michal Sänger.
Česnečka, kde kousky mrkve ukazují na použití Vegety
Michal Sänger.
Hostinec U Semináru v Brně
Autor: Monika Hlaváčová,
MF DNES
Sádlo, škvarky a škvarková pomazánka k pivu skvělé, ale stačilo by toho pro čtyři.
Michal Sänger.
Nadměrný dezert bez výrazné chuti a sw záplavou náhražek.
Michal Sänger.
Související články
Vaří na strategickém místě, ale jídlo je to špatné
V KiKi Restaurantu obstálo pouze jedno jídlo z pěti
Klub cestovatelů ukazuje, jak jedí sultáni
Don Pedros nabízí mexickou kuchyni jen napůl