náhledy
Restaurace s čokoládovnou je pro Jana Odložila zatím hlavně koníček. Vlastní i další firmy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Jan Odložil nakoupil pár strojů a rozjel v Modřicích výrobu čokolády.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Podnikatel Jan Odložil při výrobě čokolády rád experimentuje.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Tabulky čokolády záměrně nevyrábí s pravidelným mřížkováním.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
V restauraci se zaměřují hlavně na českou kuchyni. Jako předkrm například podávají tlačenku.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Interiér restaurace.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ke kachnímu vývaru tabulka čokolády vytvořená z kachních jazýčků.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Jan Odložil chce ve své restauraci dělat jídla jinak. Žemlovka je zároveň hlavním jídlem i dezertem.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA