náhledy
Roláda z uzených kuřecích stehen a kachní prso, pohankové risotto, redukce ze švestek. Takové menu připraví v restauraci Prominent v brněnském Holiday Inn.
Autor: Grand Restaurant Festival
Telecí pavouček, žloutková kroketa, nakládaná cibule, lanýžová pěna. Takový hlavní chod naservíruje při Grand Restaurant Festivalu brněnská restaurace Ristorante Piazza.
Autor: Grand Restaurant Festival
Pastrami z lososa, hořčice, okurky, kapara a crème fraîche. Takový bude předkrm v brněnské restauraci Ristorante Piazza.
Autor: Grand Restaurant Festival
Bramborová taška plněná povidly, mák, cukr, máslo. Taková kombinace bude k ochutnání v brněnském Konfitu.
Autor: Grand Restaurant Festival
Rolka z rýže Japonica s lososem balená v řase Nori s wasabi majonézou a krevetou poslouží jako předkrm v brněnské restauraci Prominent.
Autor: Grand Restaurant Festival
Odpalované těsto plněné čokoládovou pěnou, zmrzlina z lískových oříšků, maliny. Takový dezert připraví v brněnské Ristorante Piazza.
Autor: Grand Restaurant Festival
Domácí pařížský salát ze zauzené šunky od kosti se bude servírovat jako předkrm v brněnském Konfitu.
Autor: Grand Restaurant Festival
Rakytníkový mousse s glazovanými pomeranči se šafránovou omáčkou a kokosovou zmrzlinou nabídne jako dezert restaurace Prominent v brněnském Holiday Inn.
Autor: Grand Restaurant Festival