Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Barbora Filípek Spitzová krmí zvířata v želešické ekofarmě U mlsné kozy. Chovají tam stádo koz a krávy Verunu a Milunu, z jejich mléka pak vyrábějí čerstvé sýry a další produkty.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Barbora Filípek Spitzová krmí zvířata v želešické ekofarmě U mlsné kozy. Chovají tam stádo koz a krávy Verunu a Milunu, z jejich mléka pak vyrábějí čerstvé sýry a další produkty.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Určitě to zvládne každý, kdo ekozemědělství bere jako poslání nebo životní styl. Určitě nedoporučuji dělat to jen proto, že to je teď moderní,“ říká o provozu ekofarem Barbora Filípek Spitzová z želešického statku U mlsné kozy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Určitě to zvládne každý, kdo ekozemědělství bere jako poslání nebo životní styl. Určitě nedoporučuji dělat to jen proto, že to je teď moderní,“ říká o provozu ekofarem Barbora Filípek Spitzová z želešického statku U mlsné kozy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Určitě to zvládne každý, kdo ekozemědělství bere jako poslání nebo životní styl. Určitě nedoporučuji dělat to jen proto, že to je teď moderní,“ říká o provozu ekofarem Barbora Filípek Spitzová z želešického statku U mlsné kozy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Určitě to zvládne každý, kdo ekozemědělství bere jako poslání nebo životní styl. Určitě nedoporučuji dělat to jen proto, že to je teď moderní,“ říká o provozu ekofarem Barbora Filípek Spitzová z želešického statku U mlsné kozy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Určitě to zvládne každý, kdo ekozemědělství bere jako poslání nebo životní styl. Určitě nedoporučuji dělat to jen proto, že to je teď moderní,“ říká o provozu ekofarem Barbora Filípek Spitzová z želešického statku U mlsné kozy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Želešický podnik U mlsné kozy se zaměřuje na výrobu sýrů a dalších produktů z kozího a kravského mléka od zvířat ve vlastním chovu.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Barbora Filípek Spitzová krmí zvířata v želešické ekofarmě U mlsné kozy. Chovají tam stádo koz a krávy Verunu a Milunu, z jejich mléka pak vyrábějí čerstvé sýry a další produkty.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Barbora Filípek Spitzová krmí zvířata v želešické ekofarmě U mlsné kozy. Chovají tam stádo koz a krávy Verunu a Milunu, z jejich mléka pak vyrábějí čerstvé sýry a další produkty.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Barbora Filípek Spitzová krmí zvířata v želešické ekofarmě U mlsné kozy. Chovají tam stádo koz a krávy Verunu a Milunu, z jejich mléka pak vyrábějí čerstvé sýry a další produkty.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
„Určitě to zvládne každý, kdo ekozemědělství bere jako poslání nebo životní styl. Určitě nedoporučuji dělat to jen proto, že to je teď moderní,“ říká o provozu ekofarem Barbora Filípek Spitzová z želešického statku U mlsné kozy.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA