Žena zemřela poté, co se vzbudila na vlastním pohřbu. Ilustrační

Žena zemřela poté, co se vzbudila na vlastním pohřbu. Ilustrační | foto: Profimedia.cz

Žena se vzbudila na vlastním pohřbu, ze šoku dostala infarkt a zemřela

  • 64
Devětačtyřicetiletá Ruska se vzbudila na svém pohřbu ve chvíli, kdy nad rakví truchlili její příbuzní. Žena se hrozně vyděsila, začala křičet a dostala infarkt. Lékařům se ji už nepodařilo zachránit. Žena tak zemřela dvanáct minut po svém vlastním pohřbu.

Fagilyu Mukhametzyanová se probudila v rakvi, chvíli předtím, než mělo být její tělo zpopelněno. Informoval o tom webový server deníku The Daily mail.

Jejímu manželovi Fagilimu Mukhametzyanovovi přitom původně lékaři řekli, že zemřela na infarkt. Doma totiž zkolabovala poté, co si stěžovala na bolest na hrudi.

"Její oči se chvěly a my hned spěchali zpět do nemocnice. Žila ale už jen dvanáct minut, než zemřela, tentokrát doopravdy," vypověděl její manžel.

Ten je přesvědčen o tom, že kdyby se lékaři napoprvé nespletli, jeho žena mohla být na živu. "Jsem v šoku a budu chtít vysvětlení," prohlásil.

Dle mluvčího nemocnice v Kazani Minsaliha Sahapova už bylo zahájeno vyšetřování, kde lékaři pochybili.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video