Diskuze

V batohu nositele Řádu čestné legie se našly uříznuté ženské paže

Napoleonský expert Oleg Sokolov spadl do řeky, když se pokoušel zbavit rozsekaného těla své studentky a přítelkyně. V batohu měl dvě ženské paže, zbytek těla našla policie v jeho domě. Sokolov je nositelem francouzského nejvyššího státního ocenění, Řádu čestné legie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A56d44a20m 92K16o36z97i58e27l

11. 11. 2019 22:13

Blázen zavřít na doživotí

0 0
možnosti

J43a42n 28P61u84l27e32c

11. 11. 2019 11:33

Každá žena, která je s mužem, o kterém ví, že má nekontrolovatelné návaly vzteku si o to koleduje. Je to smutné, ale je to prostě tak. Ženy by měly v případě jakéhokoliv agresivního jednání muže okamžitě opustit. Dokud to ještě jde. ;-(

0 0
možnosti

Nuž nie je to prvý prípad na svete, keď sa mladé študentky stali priateľkami svojich profesorov a stalo sa im to osudné.

0 0
možnosti

Čekal jsem, že se bude léčit, nicméně nečekal jsem, že to bude z podchlazení.

1 0
možnosti

>Sokolov řekl policii, že se chtěl zbavit těla a poté veřejně spáchat sebevraždu oblečen jako Napoleon. Akademik se nyní nachází ve vazbě v nemocnici, kde se lečí z podchlazení.<

Tohle nevymyslite.

0 0
možnosti
Foto

příběhy vodky ... prostě Rusko

2 0
možnosti

chuděra bývalá studentka tohoto docenta. Jen těžko se mohla chytit bez velkých peněz v 5 mil. Petrohradě. Náklady na žití větší než v Praze. Inu, přijala jeho nezištnou nabídku bydlet u něj. Aby se nemusela tahat po podnájmech. Doma mu pomáhala psát jeho vědecké práce a statě. Historik Ponasenkov však již před rokem VELMI DŮRAZNĚ varoval před jeho hysterickým charakterem a prchlivostí a žádal vedení univerzity o jeho vyloučení z řad pracovníků . Záchvat hysterie Sokolova během přednášky byl zaznamenám i na video:

https://youtu.be/RwPJf7HqMD0?t=969

(Sokolov se rozčiluje nad tím, že jediný kdo trpěl maniakální posedlostí pořád s Napoleonem bojovat by jen car Alexander, zatímco armáda, ani generálové neviděli potřebu. p.s. Sokolov by příznivcem Napoeona).

V osudný večer se s ním těžce pohádala. Chtěla totiž jít na oslavy narozenin svého přítele.On ji nechtěl pustit. Nadal ji do nevděčnic, slovně pourážel a naknec i udeřil. Proto odešla z domu. Zavolala v slzách bráchovi , že tak dál už nemůže, že se vrátí ale ještě zpátky pro věci a půjde bydlet na internát. Bratr ji prosil, aby tam už nechodila. Ale ona šla. To se ji stalo osudným. Zlost z docenta ještě nevyprchala a Anastázie - foto: https://news-r.ru/news/saint_petersburg/382061/

opět zpátky, tentokráte mu dává odvážně kopačky, balí se a chce odejít navždy. V tu chvíli vstoupil do profesora démon pomsty, přestal se ovládat a ubil ji. Na druhý den si koupil pilu. Tělo úspěšně rozřezal. Musel si však přihnout, aby tuto práci vůbec zvládl. První cesta s batohem do řeky dopadla úspěšně. Když se však vydal podruhé, aby odhodil do řeky zbylé části těla, na břehu zavrávoral a spadl i s batohem do vody. Pozorní občané uviděli topícího a tak svědomitě zavolali milici. Ta mu nasadila klepeta již na břehu, když zjistila nevšední obsah batohu. p.s. Sokolov prohrál před pár týdny soud o plagiátství. Opisoval od Ponasenka. Ten jej dal loni k soudu a soud mu dal nyní za pravdu. Podvodník Sokolov tak mohl snadno přijít o místo

4 1
možnosti

O48s96k65a14r 62B40r11u41n95a

10. 11. 2019 20:55

Já musím poznamenat, že i v mém batohu jsou občas věci, u kterých bych přísahal, že je vidím prvně v životě.

0 0
možnosti

A kvuli tomu jste minusoval ten informativni prispevek nahore? Tezko muze nekdo pochybovat o vine podivneho pana profesora.

1 1
možnosti

Ano. Dokazuje to, že se Rusko v tomto typu zločinů neliší od zbytku světa.

0 0
možnosti

Rusko...Všechno je tam možné.Strasne...:-P

2 0
možnosti

Dánský konstruktér, bílý heterosexuál, zavraždil novinářku že Švédska. Co si to ti bílí v Dánsku dovolují, to je hrůza.

2 0
možnosti

A já to pořád tvrdím a tohle je další důkaz. Mohou se spisovatelé, dramaturgové a scénáristé snažit sebevíc, ale to, co napíše život sám, prostě nikdo nevymyslí a nepřekoná :)

3 0
možnosti