VIDEO: Ruský obrněnec smetl na křižovatce auto, pak pokračoval v jízdě

  • 134
Netradiční nehodu musela řešit policie v ruském městě Rjazaň. Do osobního automobilu tam na křižovatce nabouralo obrněné armádní vozidlo. Jeho řidič nezvládl průjezd zatáčkou a zadní částí svého stroje narazil do bílého vozu.

Na záběrech je vidět, jak obrněný vůz najíždí do křižovatky příliš vysokou rychlostí. Jeho řidič se pokusí najetí do protisměru zabránit tak, že šlápne na plyn. Zadek obrněného vozu však v tu chvíli ustřelí a narazí do bílé Škody Yeti.

Posádka obrněnce však nezastaví a pouze se gestem omluví. K bílému osobnímu automobilu se seběhnou ostatní řidiči. Airbagy naštěstí zafungovaly. Ze záběrů je patrné, jak řidič signalizuje, že je v pořádku.

Nehoda se odehrála ve městě Rjazaň

Nehoda se odehrála ve městě Rjazaň

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video